Novak Bloedafnamestoel N

Een functionele, ergonomische en comfortabele prikstoel met extreem lage zitpositie om de bloedafname veiliger en sneller uit te voeren.

Comfortabele armleuningen
De armleuningen zijn gevoerd en eenvoudig te verstellen. U kunt hun hoogte en kanteling instellen om de juiste positie te vinden om uw werk te vergemakkelijken en uw patiënten zich comfortabel te laten voelen.

Steungrepen
Handige steungrepen bevinden zich aan beide zijden van het zitgedeelte. Vooral uw oudere patiënten maken er graag gebruik van om zich in en uit de stoel te nestelen.

Lage zitpositie
Het maakt niet uit hoe groot uw patiënten zijn, ze kunnen heel gemakkelijk in de bloedafnamestoel zitten. Door de lage positie op 54 cm en een volledig verticale beensteun, kunnen uw patiënten zonder problemen in de stoel plaatsnemen.

Perfect comfort
Zelfs een kleine laboratoriumtest kan uw patiënten een ongemakkelijk gevoel geven. Het comfort van de Novak  Bloedafnamestoel N kan u helpen hen gerust te stellen en hen zich veilig, ontspannen en comfortabel te laten voelen.

Compact
Bij het ontwerpen heeft ons team er rekening mee gehouden dat ruimte vaak een probleem is in klinieken. Door het ontwerp en de details ziet de bloedafnamestoel N er niet alleen slank uit, maar neemt hij ook echt weinig ruimte in beslag.

Veiligheid
Het is zeer belangrijk voor zowel de patiënten als voor het laboratoriumpersoneel om zich veilig te voelen tijdens de laboratoriumprocedures. Het is geruststellend om te weten dat er een schokhendel bij de hand is om uw patiënt in de Trendelenburgpositie te zetten. Een snelle en zelfverzekerde reactie in geval van nood kan levens redden.

 

 

 

 

 

Interesse?