Novak M Stretcher STRX

 

... beste oplossing voor positionering, transport en röntgenonderzoek van spoedpatiënten

Bestaat elektrisch STRX - E en hydraulisch STRX - H

Innovatie en rewarded design
In een constante zoektocht naar betere en meer innovatieve oplossingen hebben we een innovatieve diagonale basis (EP patent nr. 3377017) en stevige veiligheidsrails (patent pending) ontworpen. Onze belangrijkste zorg is om ervoor te zorgen dat onze klanten volledige ondersteuning en veiligheid op hun werk krijgen om de procedures te versnellen en levens te redden.
... want bij het redden van levens tellen seconden!

Röntgenonderzoeken
Het verplaatsen van een patiënt van tafel naar tafel is niet langer een probleem. Door een innovatieve diagonale basis heeft de Stretcher X een groot ligvlak. Hij is doordringbaar voor röntgenfoto's en maakt eenvoudige toegang mogelijk voor klassieke röntgen- of C-boogonderzoeken tijdens röntgenfoto's.

Gemakkelijk aan te passen
Het is cruciaal voor de veiligheid van patiënten dat ze gemakkelijk bij de brancard kunnen komen. Hij daalt tot 64 cm. Door op de voetschakelaars te drukken, kunt u eenvoudig de hoogte van de hydraulische brancard X instellen. Indien nodig kunt u de patiënt ook snel in de Trendelenburgpositie zetten.

Uitstekende hanteerbaarheid en wendbaarheid
Of u nu kort of lang, dun of sterk bent, alleen of met hulp, het verplaatsen, duwen en draaien van een brancard is geen probleem meer. Stretcher X is de beste oplossing voor het transport en de behandeling van patiënten door een korte wielbasis, rubberen wielen met een centraal vergrendelsysteem en een optioneel 5e wiel.

Duwgrepen
Stevige of inklapbare duwhandvatten zijn altijd daar waar je ze nodig hebt. Daarom zult u ervaren dat het verplaatsen en duwen van een brancard met een stevige en veilige grip nog nooit zo eenvoudig is geweest.

Veiligheidsrails
De veiligheid van de patiënt komt altijd op de eerste plaats. Stevige en stevige veiligheidsrails (Patent Pending solution) beschermen patiënten tegen vallen, ook in noodgevallen.

Eenvoudige bediening
Of je nu gehaast bent of een patiënt zonder haast tot rust brengt, alles is bij de hand. Omdat er naast de standaarduitrusting een grote keuze aan accessoires beschikbaar is, kunt u de brancard nog beter aanpassen aan uw behoeften.

Uitrusting en accesoires

 

 

Downloads

Interesse?