NOVAK M Transporttafel STRSL-65

... hydraulische patiëntentransportwagen die de Trendelenburgpositie mogelijk maakt.

Tweedelig tafelblad
Het hoofdgedeelte is lang genoeg om een comfortabele rugleuning te bieden als het wordt opgetild. Patiënten kunnen in halfzittende houding rusten. Het liggedeelte is ook handmatig verstelbaar. De Trendelenburgpositie maakt het mogelijk om de benen boven het hart te verheffen om de bloedstroom naar het hart te bevorderen in geval van nood.

Duwgrepen
De patiëntentransportwagen Stretcher SL is voorzien van duwhandvatten aan het been- en hoofdgedeelte. Beide bieden het medisch personeel een veilige en stevige grip tijdens het transport. De handgrepen aan het hoofdgedeelte hebben een dubbele hoogte waardoor u een meer geschikte hoogte kunt kiezen, zodat het manoeuvreren en het rijden wordt vereenvoudigd.

Matras
Het matras van de Stretcher SL is gemaakt van 8 cm traagschuim en biedt een perfect comfort voor de patiënt. Het is bekleed met zwart antistatisch PU-materiaal dat bestand is tegen bloed, urine, vet en ontsmettingsmiddelen. De naden zijn gelast en afgeplakt om het binnendringen van vloeistoffen te voorkomen, wat bijdraagt aan een eenvoudiger hygiënisch onderhoud.

Veiligheidsrails
De veiligheid van de patiënt komt altijd op de eerste plaats. Stevige en stevige veiligheidsrails (Patent Pending solution) beschermen de patiënt tegen vallen. De rails zijn ook voorzien van een kunststof bovenzijde die dient als handsteun als dat nodig is.

Bumpers
Er zijn rubberen bumpers op alle vier de hoeken van de wagen. Ze beschermen de wagen en de omgeving tegen beschadigingen in geval van een ongeluk.

Hoogteverstelling
De patiëntentransportwagen is voorzien van hydraulische hoogteverstelling. Door eenvoudigweg het pedaal in te drukken om de tafel op te tillen en op te duwen om deze te laten zakken, kunt u de hoogte instellen tussen 57 cm en 104 cm. Aan weerszijden van de trolley bevindt zich een hoogteverstelpedaal.

Castoring system
De patiëntentrolley Stretcher SL is voorzien van 4 grote zwenkwielen die zeer soepel lopen. Het centrale vergrendelsysteem maakt het mogelijk om alle wielen te blokkeren, in één richting te vergrendelen of vrij te laten bewegen. U bedient hem eenvoudigweg door op een van beide wielen een pedaal in te drukken.

Uitrusting en accessoires

Downloads

Interesse?