Novak M Day hospital chair ZeroG DHCZ

 

... uitstekend om patiënten voor te bereiden op de operatie en hun transport en herstel na de operatie veilig en comfortabel te maken.

ZeroG-matras
Het is cruciaal voor uw patiënten om zich comfortabel te voelen tijdens het herstel. Ze zullen een perfect comfort ervaren als ze in de ZeroG dagziekenhuisstoel liggen, omdat de vulling is gemaakt van zacht, nieuw-technologisch schuim. Door de open celstructuur biedt de ZeroG matras uw patiënten volledige lichaamsondersteuning en voorkomt het oververhitting en zweten. Door het comfort dat het biedt, vervangt de daghospitaalstoel perfect een elektrisch ziekenhuisbed.

Zero-zwaartekrachtspositie
Met behulp van een handschakelaar stelt u de Day hospital chair ZeroG eenvoudig en snel in de gewenste stand in. In een volledig vlakke positie kunt u uw patiënt veilig op en af de operatietafel plaatsen. Na de operatie is het cruciaal om uw patiënt in een optimale positie te plaatsen voor het herstel, met verhoogde benen en gebogen knieën bijvoorbeeld. Tijdens het herstel kan de patiënt de stoel zelfstandig verstellen, inclusief de nul-zwaartekrachtspositie. De stoel is het meest comfortabel, want hij biedt verlichting van de druk op het lichaam en de gewrichten.

Infuusstandaard
Een infuusstandaard kan aan de linker- of rechterzijde van de stoel worden bevestigd. De standaard blijft altijd verticaal, ongeacht de stand van de stoel - Zero G of volledig vlak.

Gemakkelijk rijden
U zult verbaasd zijn hoe gemakkelijk u de Day hospital chair ZeroG kunt duwen en manoeuvreren, want hij lijkt in al zijn functies op elke patiëntentransportwagen. De wielen met centrale vergrendeling zijn groot en lopen soepel. Door de twee extra vijfde wielen is het verplaatsen van de stoel langs de gangen en het ter plaatse draaien geen probleem meer.

Duwgrepen
Ongeacht de positie waarin u uw stoel instelt, de duwbeugels naast het hoofdgedeelte staan altijd op optimale hoogte. U kunt de stoel eenvoudig duwen en draaien omdat ze een handige en veilige grip bieden.

Eenvoudige positionering
Met behulp van de handschakelaar kan het personeel of de patiënt de positie van de dagziekenhuisstoel aanpassen aan hun behoeften. De software maakt synchrone bewegingen van de stoelonderdelen mogelijk, wat prettiger is voor de persoon op de stoel. Optioneel is er een batterij back-up beschikbaar om de aanpassingen ook mogelijk te maken in het geval van een stroomstoring.

 

Uitrusting en accessoires

 

 

 

 

Downloads

Interesse?