DEMETRA (BARCO)

BARCO DEMETRA, DERMOSCOPIE ANDERS UITGEVONDEN

Stel je een slimmere manier voor om huidonderzoeken te doen. Daar gaat het om bij Demetra. Slimme manier om uw workflow te verbeteren. Het maken van dermoscopische, close-up en overzichtsbeelden. Het bieden van intelligente en verbeterde inzichten. Terwijl het uniek betaalbaar, toegankelijk en toekomstbestendig blijft. Demetra is ingenieus ontworpen om uw expertise uit te breiden.

 

Slimmer en sneller werken

  • Efficiënte en effectieve screening
  • Eén apparaat is alles wat je nodig hebt
  • De Demetra Cloud houdt uw gegevens veilig
  • Meer intuïtieve vergelijkingen & revolutionaire besluitvorming
  • Geïntegreerde gestructureerde rapportage


Het verbeteren van uw workflow

Demetra is uiterst intelligent, in staat om elke huidonderzoekstaak aan te pakken - en te perfectioneren. Transformeer de manier waarop u werkt en heb meer tijd voor uw patiënten.

Demetra combineert het beste van analoge en digitale beeldvorming in één flexibel, draadloos handapparaat. Het wordt geleverd met een high-end touch display voor een soepele en ergonomische bediening, naast twee geïntegreerde camera's voor multispectrale dermoscopische, close-up en klinische beeldvorming.
Demetra maakt het mogelijk om huidlaesies efficiënt in kaart te brengen op een etalagepop of klinische overzichtsfoto, waardoor documentatie en follow-up soepeler en slimmer verlopen.
Moeiteloos en effectief volgen van zelfs de kleinste veranderingen in huidlaesies dankzij inzichtelijke en intuïtieve beeldvergelijking.

 

Verhoog uw expertise met gefundeerde inzichten

De kracht van het Demetra-platform is onbeperkt. We blijven nieuwe baanbrekende mogelijkheden ontwikkelen en integreren om betere diagnoses te ondersteunen met de diepere inzichten die je nodig hebt om je zelfverzekerd te voelen.

  • Zie het onzichtbare: Nieuwe mogelijkheden zijn onder andere Skin Parameter Maps. Deze hoogwaardige beelden geven een duidelijk beeld van de huidstructuren en de samenstelling van het weefsel. Bloedcontrast- en pigmentcontrastkaarten bieden bijvoorbeeld meer geïnformeerde inzichten.
  • Geavanceerde analyses: Andere unieke functies die binnenkort beschikbaar zijn, zijn automatische detectie van dermoscopische kenmerken en computerondersteunde scoring, waardoor letsels objectief en consistent kunnen worden geclassificeerd.

In de toekomst zal dit next-gen skin-imaging platform innovatieve deep learning algoritmes bieden om klinische beslissingen in real time te ondersteunen. Naarmate onze gemeenschap van experts groeit, groeit ook de kracht van dit platform.


Altijd de nieuwste technologie vanaf €129/maand

Demetra is een skin imaging platform. Inderdaad, je betaalt om het te gebruiken en niet om het te bezitten. Dit betekent dat elke nieuwe software-update automatisch en gratis wordt uitgevoerd. U profiteert dus altijd en overal van de nieuwste technologie.

 


Downloads

Interesse?