DEMETRA (BARCO)

Ontworpen voor u, samen met u

Stel je een manier voor om de beeldvorming van de huid voor altijd te veranderen en samen vorm te geven aan de toekomst van de dermatologie. Dankzij slimmere manieren te hebben om huidexamens te doen. Door het toevoegen van extra inzichten bij het screenen en analyseren van huidlaesies. Door uw kennis te delen met pioniers in de industrie, die werken aan één doel: het verbeteren van de diagnose van huidziekten.

Omdat uw expertise, aangevuld en samen, verder zal reiken dan ooit.
Demetra is ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande dermatologen. Het is een platform voor huidbeeldvorming van de volgende generatie en wordt geleverd met baanbrekende diepgaande leerstrategieën voor de toekomst, die klinische beslissingen in real time zullen ondersteunen. Naarmate onze gemeenschap van experts groeit, groeit ook de kracht van dit platform.

 

Het beste wat uw patiënten kunnen krijgen

Demetra helpt u bij het bieden van eersteklas zorg voor uw patiënten. Het is zorgvuldig ontworpen om uw screeningsroutine te perfectioneren en uw werk betrouwbaar en betrouwbaar te maken. Uw reputatie is dus die van een arts die patiënten kunnen vertrouwen. Demetra is ontworpen met het oog op de veiligheid van de patiënt.

 

Betaalbaar voor iedereen

Demetra wordt als service aangeboden, zodat er geen financiële risico's of grote investeringen zijn. Dit betekent dat u toegang krijgt tot alle functies en functionaliteiten die u nodig heeft via een maandelijkse vergoeding. De prijs is inclusief toegang tot nieuwe functies, specifieke ondersteuning en regelmatige updates van zowel software als hardware. Ongeëvenaard in de industrie!

 

Slimmer en sneller werken

Demetra is uiterst intelligent, in staat om elke taak in het huidonderzoek aan te pakken - en te perfectioneren. Met slechts één apparaat kunnen dermatologen alle soorten foto's maken, van dermoscopische tot klinische close-ups en overzichtsbeelden. Het maakt ook het in kaart brengen, opvolgen en vergelijken van huidbeelden eenvoudiger en efficienter.

 

Dermat Demetra (Barco) 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Interesse?